Vitamiinisalat ahjubaklažaani ja küüslaugukrevettidega (3-4le)

Valmistamisõpetus

400g tooreid kooritud kuningkrevette (kui kasutada külmutatuid, siis lase enne ära sulada)Kreveti-baklažaanisalat
1 baklažaan
0,25 jääsalatit
1 väiksem pakšoi
1 kurk
1 suur lihatomat
0,25 suuremat paprikat
2 rohelise sibula vart
1 peotäis lutserni idusid
1 punt rediseid
4 küüslauguküünt
oliiviõli
soola, pipart
Soovi korral pealeraputamiseks redise-, rukola- vmt võrseid.

Lõika baklažaan väiksemateks tükkideks ja pane ahjuplaadile, puista peale veidi soola ja nirista peale oliiviõli. Küpseta 200C juures pehmeks. Aega läheb umbes 15 minutit.

Puhasta köögiviljad ja haki väiksemaks. Jääsalat rebi väiksemateks tükkideks. Lisa köögiviljadele röstitud baklažaan, lisa oliiviõli, maitsesta ja sega salat läbi.

Pane pannile oliiviõli ja kuumuta. Siis prae krevetid kergelt läbi koos purustatud küüslauguga. Maitsesta kergelt soola ja pipraga. Lisa salatile ja puista üle võrsetega. Naudi koheselt!

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top