Suitsuvuti-nõgesesupp (4-le)

Valmistamisõpetus

100-150g nõgeseid (soovi korral võid teha ka hapuoblikatega)
oliiviõli
3 kartulit
1 sibul
paar väikest porgandit
1,5 l kanapuljongit (või 750ml + ülejäänud vesi)
2 suitsuvutti
peotäis keedetud ja kooritud vutimune (keeta 3-5 min)
soola, musta pipart

Puhasta nõgesed, pese ja vala üle kuuma veega. Kurna ja vala üle külma veega. Lase nõrguda, pigista üleliigne vesi välja ja haki veidi väiksemateks tükkideks. Lõigu sibul, porgand ja kartul kuubikuteks. Kuumuta potis õli, lisa porgand ja sibul ning hauta neid umbes 5 minutit. Siis lisa supipõhjale puljong ja keeda mõned minutid. Lisa ka kartul ja keeda köögiviljad parasjagu pehmeks. Maitsesta soola ja pipraga, lisa nõgesed ja tükeldatud vutiliha. Serveeri poolitatud vutimunade ning maitserohelisega.

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top