Köögivilja püreesupp krevettidega

Valmistamisõpetus

0,5 väikest lillkapsast
0,5 väikest brokkolit
2 porgandit
2 sellerivart või ¼ juursellerit
200 g kooritud krevette
porrut
2-3 küüslauguküünt
tilli
natuke fenkolit
puljongipulbrit (mahe)

Lõika porgandid, lillkapsas, brokkoli ja sellerid väiksemateks tükkideks. Pane 1,5 l vette puljongipulber ning pane porgand ning seller keema. Paari minuti pärast lisa brokkoli ja lillkapsas. Haki küüslauk, fenkol, porru. Kui köögivili on pehme, kurna need (jäta vedelik alles) ning püreesta. Vedelikku pane umbes kaheks minutiks keema küüslauk, fenkol ja porru (kui soovid, võid ka need koos teiste köögiviljadega püreestada, minule meeldib natuke tummisem supp), lisa köögiviljapüree ja krevetid, kuumuta keemiseni, lisa maitseks tilli ning naudi!

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top