Kiire kanasupp (6-le)

Valmistamisõpetus

2 väiksemat kanafilee tükkiKanasupp
2-3 kartulit
3 porgandit (kui kasutad väikeseid värskeid porgandeid, siis 5-6 tk)
1 keskmine pastinaak
2 sellerivart
0,5 väiksemat lillkapsast
0,5 väiksemat brokolit
väiksem peotäis suhkruherneid
2-3 küüslauguküünt
1 tšillikaun
oliiviõli
puljongipulber (soovitavalt mahe!)
vesi
Sool, pipar

Peale hakkimiseks peoga maitserohelist (till, petersell, roheline sibul)

Haki tšilli ja küüslauk. Pese ja puhasta kartulid, porgandid ja pastinaak. Tee kartul väiksemateks tükkideks, viiluta porgand, pastinaak ja seller. Ribasta hernekaunad. Tükelda kanafilee väiksemaks.

Pane potti oliiviõli, kuumuta ning lisa hakitud tšilli ja küüslauk. Kuumuta kergelt ja lisa siis potti kartul, porgand, pastinaak ja seller. Sega läbi ja kuumuta hetkeks. Lisa 1-2 spl puljongipulbrit ning kalla peale vesi (ca 1-1,5l). Lase keema minna.

Samal ajal  prae eraldi pannil kanafilee kergelt läbi, maitsesta soola-pipraga.

Kui porgand on peaaegu valmis, siis lisa supile tükkideks tehtud lillkapsas ja ribastatud hernekaunad. Hetke pärast lisa brokoli.  Supp on valmis, kui brokoli läheb tumeroheliseks, st praktiliselt kohe :) Enne serveerimist haki peale maitseroheline.

Naudi koos täisteraleivaga.

NB! See supp on variatsiooniderohke, nt võid põhjaks valida endale meelepäraseid maitseköögivilju: sibul, küüslauk, tšilli, ingver. Samuti võib lisada sobivaid kaunvilju ja köögivilju.

Valmistamisaeg

Raskusaste

1/10

Toidab

Proovi ka neid retsepte

Kirjuta kommentaar:

Go Top