Vürtsitame elu ehk kuidas kasutada erinevaid ürte ja vürtse

Aastaid tagasi kasutasid eestlased toitude maitsestamiseks põhiliselt soola-pipart ning lisasid veidi küüslauku, sibulat, tilli või peterselli. Tänapäeval on olukord muutunud ning kasutusele on tulnud mõningaid uusi ürte ja vürtse. Siiski on nii palju selliseid põnevaid maitseaineid, mida me veel ei tea. Seepärast kutsusimegi taas Toidustuudiosse külla Juta Raudnaski Umami.ee-st, et maitsta-nuusutada-vaadata vähemtuntud maitseid.vürtsid

Koolitusel:

– uurime, milleks üldse ürte ja vürtse kasutada
– saame teada, mille poolest ürdi-vürtsid tervisele kasulikud on
– tutvume erinevate pipraliste ja tšillidega (paradiisiterad, tasmaania pipar, jalapeno, chipotle jne)
– piilume soolademaailma (alae, laavakivi, soolaõied jne)
– maitseme ja nuusutame tuntud ja tundmatuid ürte (nt roheline aniis, apteegitilli seemned, karrilehed jne)
– vürtsitame elu põnevate vürtsidega (nt kurkum, asaföötida, tonka uba jne)
– valmistame ja maitseme kohapeal põnevaid toite ja jooke

Kus?

Tartus, Kalevi 108, Tervisekooli ruumides.

Millal?

Kolmapäeval, 11. novembril kell 18-20.00.

Osalustasu? Töötoa osalustasu on 18 eurot.
Tulles koos sõbraga on hind kahepeale 32 eurot.

Registreeru koolitusele täites registreerimisvormi.
Registreerimine lõppeb päev enne koolitust, 10. novembril.
Arvestades ruumi suurusega on kohtade arv piiratud!

Nimi*    
E-mail*
Telefon*
Teade*

Tulekul koolitused

  • Koolitusi hetkel pole
Go Top