Kokkamiskool – Sušiõhtu Tartus 17. aprillil

Sušisõpru tuleb üha ja üha juurde. Kõigi teie rõõmuks pakume üle mõne aja taas võimaluse ühineda meiega sušiõhtul Tartus. sushi

Kuidas suhtud sina sušisse? Kas oled juba teinud kodus nii uramakit (pahupidisušit) kui ka toortoidusušit? Kuidas sulle meeldib küpsetatud ehk tempura suši?

Oma klientide soovil valmistame ja naudime Kokkamiskoolis taas eksootilist seltskonnatoitu sušit. Kodus on lihtne meisterdada nii traditsioonilisi suširulle, kui ka toortoidusušit. Seda kõike taskukohaselt ning just endale meelepärastest toorainetest.

Plaanis on:

– Tutvuda erinevate sušikomponentidega.
Valmistada ja süüa kohapeal nii traditsioonilisi (nigirisuši, makirullid) kui ka teistmoodi sušisid ilma kala ja riisita.
– Tutvuda tempura suši valmistamise nippidega.
– Proovida Jaapani omleti ehk tamago valmistamist.
– Rääkida suši päritolust ja tervislikkusest.
– Kaasa saada erinevaid nippe, et meie enda tehtud suši ka kodus eriti hästi õnnestuks.

“Kui ma enne koolitust suhtusin pigem skeptiliselt suši alternatiividesse, siis nüüdseks on mu vaieldamatu lemmik toortoidusuši ja julgen arvata, et selle tegemist ei õpetata sugugi igal pool.
Igal juhul kellel mõlgub peas mõte koolitusele minna, sellele julgen vägagi soovitada Triinu toidumaailma poolt pakutavat sušikoolitust. Lisaks koolitusel omandatud sušivalmistamise oskusele saate nautida ka maitsvat õhtusööki valmistatu degusteerimisega ning seda õdusas miljöös ja toredas seltskonnas.”
Angela

“Triinu Toidumaailma koolitus oli mõnus ja lihtne, st ka vähese kogemusega köögis mehed avastavad pärast koolitust endas huvi kokanduse vastu. Koolitus oli ülesehitatud lihtsalt ja selgelt ning andis juhtnööre, kuidas mugavalt kodus ise järgi teha. Mehena oleksin ma pannud liha sinna suširulli sisse, kuid see, mida kõike saab teha erinevatest taimedest, aedviljadest ja kaladest oli väga üllatav ja maitsev. Parim kokkamise koolitus, milles olen osalenud. Isegi mu teismeline poeg oli nõus sellel osalema. Soovitan ka teistele isadele koos oma poegadega midagi sellist koos ette võtta. Tänan.”
Taavi

Kokkamiskooli viib läbi toitumisterapeut ja pikaajaline sušikoolituste läbiviija Triin Muiste, kaasa aitab särav Kadi Vahtla

Kus?

Tartus, Kastani 42 (MyItaly Toidustuudios)

Millal?

Kolmapäeval, 17. aprill kell 18-21

Osalustasu?

Kokkamiskooli sušiõhtu osalustasu on 40 eurot.
Tulles koos sõbraga on hind kahepeale 70 eurot.

 

Registreeru  Kokkamiskooli sušikoolitusele, täites registreerimisvormi. Koha koolitusel tagab osalustasu ettemaks vähemalt 50% koolituse hinnast. Registreerimine lõppeb päev enne koolitust, 16. aprillil või siis, kui kohad on täitunud.

Nimi*    
E-mail*
Telefon*
Teade*

 

 

 

Tulekul koolitused

  • Koolitusi hetkel pole
Go Top